Холистичният подход към живота

Сдружение „Развитие за Берковица“

По пътя на доброто в нас, в търсене на хармония, любов и спокойствие или Холистичният подход към живота
Лекция с индивидуални консултации
Берковица, 7 декември 2013
Ние всички сме създадени с любов и с правото да бъдем щастливи. Всеки един от нас идва на света с дарби, които да развие и по този начин да постигне собствена реализация и да подкрепи хората около себе си.
Някъде между нашето раждане и съзряването си ние натрупваме страхове у себе си, които блокират нашия потенциал за израстване и хармония.
Ако искате да научите повече за собствения си потенциал, кои са ограниченията ви и как да ги преодолявате, както и как да намирате хармония, любов и спокойствие в отношенията си и в живота си като цяло, може би за вас е дошло време да се обърнете към холистичния подход към живота.
Според холистичния подход ние хората сме физически, умствени, емоционални и духовни същества. Тези четири измерения у всеки един от нас си взаимодействат непрекъснато и определят нашето здраве, взаимоотношения, реализация и щастие.
Чрез лекцията на Ася Иванова вие ще придобиете по-добра представа за взаимовръзката между тези четири аспекта и ще имате възможност да получите лична консултация по въпрос, който е от значение за вас в момента.
Водещ: Ася Иванова, холистичен консултант с над 10 години практика в подпомагане на хора от всякакви възрасти в собствената им реализация, удовлетворение от живота и цялостно добруване.
За повече информация – facebook: asya.ivanova.108.
Време и място на провеждане: 7 декември: 14:00 – 17:00 часа, Ресторант Воденицата
Такса участие: 10 лева.
Лице за контакт: Владислава Запрянова, 0888 337055
Моля потвърдете участието си до 6 декември 2013.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *