Безплатен семинар за „Лесно създаване и поддръжка на сайт“ – гр. Видин

ИТ семинар

itseminarItSeminar за втора поредна година организира семинар, чиято цел е да запознае заинтересованите как лесно могат да създадат и поддържат свой собствен сайт, базиран на безплатната система за управление на съдържанието WordPress.

Миналата година семинарът бе организиран в град Берковица и предизвика голям интерес. Тази година, на 30 май за втора път ще се проведе безплатен семинар, но този път в град Видин.

Можете да се запишете по всяко време чрез онлайн формата за регистрация, която се намира на сайта ItSeminar. Краткият обучителен курс е с еднодневна продължителност. Като са предвидени кратки паузи след всяка лекция, както и обедна почивка с продължителност от 1 час. Регистрацията и присъствието са напълно безплатни.

ИТ семинарВ края на семинара, ще имате достатъчно познания, които ще ви позволят лесно да създадете сайт за вашия бизнес или за реализирането на идея, която имате, но до момента липсата на познания в сферата на онлайн маркетинга и създаването на сайтове ви е спирала.

Лекторите от ItSeminar разполагат с дългогодишен опит в сферата на онлайн маркетинга и изграждането и управление на богато портфолио от уеб сайтове.

Семинарът е практически насочен. А ето и накратко какво ще се разглежда по време на лекциите:

  1. Интернет – В лекцията за „интернет” ще бъдете запознати с възможностите, които предлага интернет за представяне на бизнеса ви онлайн.
  2. Създаване на сайт – В лекцията „Създаване на WP сайт”, ще бъдете запознати със CMS системата WordPress. Какво представлява, как работи, за какъв тип сайтове може да се използва, как може да я надграждате и как може да използвате WordPress в полза на вашия бизнес.
  3. Вътрешна оптимизация – по време на тази лекция, ще бъдете запознати с начина, по който работи On-Page оптимизацията и защо тя е важна за сайта и неговата популярност.
  4. Външна оптимизация (Off-Page SEO) – оптимизацията за Google, която се прави извън сайта има за цел да спомогне за подобряване на класирането на сайта ви в най-голямата и известна търсачка Google. Научете добрите практики и ползите от външната оптимизация за сайт.
  5. Социални мрежи – научете как можете да използвате Facebook в полза на вашия бизнес и да увеличите продажбите и популярността на бизнеса си чрез социалните мрежи.

Вижте цялата програма и информация за семинара в град Видин на адрес: http://www.itseminar.bg/conference/itseminar-vidin-30-05-2015/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *